emeliesform.blogg.se

Första oktober, jag älskar dig!

Publicerad 2013-10-01 07:47:23 i Allmänt, Träning,

Godmorgon på er!                                   Idag är det första oktober, min favoritmånad på hela året! Jag älskar hösten.                                                     Såklart kom jag upp när väckarklockan ringde vid fem. Jag var löjligt pepp på att få komma ut och springa! Att få testa strumporna och mina nya Nike free!       Det kändes så lätt att springa när jag kom ut! Det blev 4km i skönt tempo, och jag är jävligt nöjd! Och löjligt stolt över mig själv som kom upp så tidigt!       
Extremt dålig bild pga det var så mörkt ute. Jag hade på mig en reflexväst och sprang längs större vägar hela tiden.      Nu är jag påväg till jobb! Skriver denna lilla rapport från tåget! Tanken var att inviga oktober med att lyssna på explosions in the sky (det är en hösttradition för mig) men jag glömde mina hörlurar hemma :( så jag får helt enkelt vänta med det. Jag hoppas att ni har en fin dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie heter jag. Jag är en träningsglad tjej som bor i Ängelholm med min stora kärlek och vår katt. Jag har varit överviktigt hela mitt liv och satsar nu på en hälsosammare livsstil, där jag trivs med mig själv och min kropp.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela