emeliesform.blogg.se

MorgonPW och morgonträning.

Publicerad 2013-07-30 09:00:45 i Träning,

 
 
Godmorgon!
 
Idag väckte Sanne mig när hon kom hem från gymmet vid 06.00. Jag var knappt vaken när jag tog på mig mina träningskläder, haha.
Först var jag ute och gick, precis som igår. Fast inte lika långt, utan idag blev det 4km PW i duggregn genom malmö. Det var ett riktigt mysigt sätt att vakna på.
Sen mötte jag Sanne i trappen och gav henne en puss innan hon skulle iväg och jobba. Jag gick hem och blandade aminosyror och hämtade min gymväska och begav mig mot gymmet.
Idag tränade jag rygg. De senaste gångerna jag har tränat rygg, så har jag tyckt att det har varit tråkigt. Fast idag kändes det lite roligare och jag kände mig stark!
 
Nu ska jag dricka upp mitt fettkaffe och sen ska jag duscha. Idag ska jag jobba 12--21 och tänkte gå inom Stadium som har halva reapriset (hehe) innan jag tar tåget 11.08.
 
 

från 100% inspirerad till 0%.

Publicerad 2013-07-29 15:54:25 i Allmänt,

 
 
Hej på er!
 
Jag startade denna dagen med 7,5km PW. Det var så himla skönt att komma ut och röra på sig. När jag kom hem så drack jag en massa vatten och blandade aminosyror, sen begav jag mig till gymmet!
Där fortsatte jag med mer konditionsträning, 30 min på crosstrainern blev det började och slutade med tabata såklart! Och sen körde jag lite magövningar innan jag gick hem!
Jag började dagen enligt mig på bästa sätt, nämligen med träning! Jag var så glad och taggad imorse och tänkte att det kommer bli en jättebra ledig dag!
Men efter att jag duschat och började tvätta så började energin försvinna.
Jag sitter nu i soffan och är dödstrött och har inte direkt gjort något på min lediga dag. Tur att världens finaste katt ligger bredvid mig och spinner. Och tur att Sanne kommer hem snart!
 
Igår när jag slutade vid 12.00 åkte jag hem och åt frukost tillsammans med Sanne. Sen åkte vi ut till stranden och tog ett dopp för att svalka oss, det var så skönt!
Efter vi hade sett på fotbollen så begav vi oss till gymmet. ( ja, jag vet att jag hade planerat en vilodag men det blev visst inte så :) ) Det blev ännu ett passa axlar där vi efter ett tag bytte de tunga vikterna mot lätta för att ta ut oss så mycket som möjligt! När en inte kan rubba 2kg vikterna då vet en att den har gett allt den kan! VERKLIGEN ALLT.
 
 
Jag känner mig så trött och tråkig så jag ska sluta skriva nu.
För nu ska jag diska och sen ska jag laga mat om en stund. Några tips på vad jag kan göra med fläskfilen?
 

Lite godis senare....

Publicerad 2013-07-27 09:40:52 i Träning, Träningskläder,

 
 
Godmorgon!
 
Igår var jag och Sanne ute och åt med några kompisar, vi hittade en jättemysig vegetarisk restaurang med fantastisk mat. En väldigt fin kväll med fint sällskap.
Till min rätt serverades potatis, som jag åt upp. Sen beställde vi efterrätt: glass och kaka. Och det triggade igång vårt sug så när vi skulle hem så gick vi inom hemmakväll och köpte godis. Så när vi kom hem så satt vi ute på vår gård och åt godis. När vi väl köpte godiset så kändes det som en bra idé och gott. Men när vi satt och åt så var det inte speciellt gott och jag ångrade mig ganska snabbt ang att det var en bra idé. Det är ju den sämsta idén någonsin. Men nu är det gjort och det finns inget jag kan göra åt det. Efterrätten ångrar jag inte så mycket, mest godiset. 
 
 
Idag ringde min väckarklocka strax innan sju, och jag kände mig faktiskt utvilad trots en alcohol igår och inte så mycket sömn.
Efter en celsius så begav vi oss mot gymmet. Idag var det biceps och triceps som stod på träningsschemat.
Ett bra träningspass och jag känner att jag tog ut mig ordentligt, är väldigt trött i mina biceps.
 
Och självklart invigde jag mina nya träningskläder:
OBS är glad men trött pga har köttat på gymmet!
 

Nu ska jag strax klä på mig och bege mig mot jobb och ett dygnspass!
Imorgon blir det nog vilodag, jag slutar 12.00 och sen ska jag hänga på stranden hela eftermiddagen för det ska tydligen bli T R E T T I O grader!! Sinnes.
 
 
 

Träning 05.15 en ledig fredag!

Publicerad 2013-07-26 07:41:01 i Allmänt,

 
 
God morgon!
 
 
Idag skulle Sanne upp och träna innan hon skulle jobba. Så när hennes väckarklocka ringde 05.00 så gick jag också upp och följde med henne till gymmet!
Jag trodde att jag skulle vara tröttare och inte orka gå upp vid fem, men det gick ganska bra!
Annars vaknar en efter tabata på crosstrainern! Det gick så segt i början men sen, när jag vaknade till lite så orkade jag kötta på de sista intervallerna!
Idag var det bröst som stod på träningsschemat, det är också en favorit!
Gick hem hög på endorfiner och väldigt glad. Det är så skönt med att träna på morgonen, verkligen bästa starten på dagen. Jag mår så bra av det!
 
Igår när jag vaknade kände jag mig inte utvilad och jag var så stel och hade fortfarande så ont i mina ben av träningsvärken. Jag bestämde mig ganska snabbt för att jag inte orkade träna och att mina stackars benmuskler fick vila. Jag spenderade exakt hela dagen under täcket i soffan, förutom när jag gick till konsum i smutsiga tights och smutsigt hår för att köpa kaffe, kokosmjölk och kattmat. När jag kom hem la jag mig under täcket i soffan igen. En välbehövlig vila helt enkelt.
 
Jisses, klockan är 07.30 och jag är klar med dagens träning? Det kändes nästan lite jobbigt, haha.
 

Verkligheten.

Publicerad 2013-07-24 10:22:30 i Allmänt,

 
 
 
Det är mycket jag måste jobba med hela tiden, när det gäller mitt tankesätt. Jag försöker att ha en positiv inställning till allt. Jag försöker vara så självsäker jag bara kan i min kropp.
Igår när jag skulle byta om till mina träningskläder tog jag på mig mina shorts utan att tänka på det (så skönt!).
Det är ju så jävla varmt ute och inne så det går ju knappt att ha på sig något.
 
Men efter ett tag så kommer jag på det för jag känner hur det dallrar om låren när jag springer upp och ner för trapporna. Min mamma och min bror var nämligen här igår och hämtade saker som min mamma har haft i vår källare mellan flytt. 
Och eftersom mina lår är så tjocka så sitter shortsen inte så perfekt utan kasar upp och korvar sig hela tiden när jag går, och då kan jag inte slappna av för jag tänker på det hela tiden eftersom jag måste dra ner dem igen.
 
Men jag har ju bestämt mig för att det är såhär min kropp ser ut, och jag måste lära mig älska mig själv och min kropp precis som den är! Det tror jag, är det bästa en kan göra mot sig själv! Att älska sin kropp precis som den är!
Celluliter eller inte, kroppsbehåring eller inte, bristningar eller inte, osv!
Jag har bristningar över större delen av magen, men det är en del av mig, det är så jag ser ut, och jag älskar min kropp! Jag ligger på stranden i bikini och visar upp mina bristningar och tjocka lår med stolthet! (kanske inte alltid, men jag jobbar på det!) Är det någon som tycker att det är "fel" så är det ju inte mitt problem att personen i fråga bryr sig! 
 
 
 
 

Standing in the way of control.

Publicerad 2013-07-24 09:51:53 i Allmänt,

 
 
God morgon!
 
Alltså denna träningsvärk i mina ben är nästan outhärdlig...inatt vaknade jag varje gång jag skulle vända mig pga det gjorde ont i mina ben. Haha. Jag tar tillbaka alla gånger jag har sagt att jag har haft sjuk träningsvärk..detta är nog det värsta jag har varit med om! Jag hoppas verkligen att det börjar gå över idag! Jag kan inte ens knäppa mina skor själv...pinsamt!
 
Igår tränade jag axlar! Ni kanske är trötta på mitt tjat om hur mycket jag älskar att träna axlar? Men det struntar jag i! ALLTSÅ JAG ÄLSKAR ATT TRÄNA AXLAR!!! Det är verkligen min favorit av all times! Tillsammans med tabata på crosstrainern! Vilket jag både började och avslutade mitt pass med igår! Så jag kan ju säga att jag hade världens bästa pass igår! Det ända som var minus var att jag fick ha stenålders-crosstrainern på tjejgymmet pga de nya där ute var upptagna. Men så är det väl när en tränar vid 17.30 med alla andra människor!
 
Efter gymmet bestämde jag och Sanne oss för att ta ett kvällsdopp och äta kvällsmat på stranden. Så efter att vi snabbt bytat om till badkläder istället för träningskläder så gick vi till konsum och plocka ihop vars en sallad, min bestod iprincip bara av kyckling, ost och lök (MUMS) och lite paprika!
Det var så skönt i vattnet att jag knappt ville gå upp. 
En väldigt fin avslutning på dagen igår, så himla mysigt!
 
Jag är ledig tills på lördag, så lyxigt! Jag har fortfarande lite semester-känsla dvs jag sätter ingen klocka, jag planerar inget utan jag tar det som det kommer helt enkelt. Skönt!
 
Nu ska jag diska lite sen ska jag bege mig mot gymmet!
 

Cause sometimes you just feel tired, feel weak, and when you feel weak, you feel like you wanna just give up. But you gotta search within you, you gotta find that inner strength And just pull that shit out of you and get that motivation to not give up. And not be a quitter, no matter how bad you wanna just fall flat on your face and collapse.

Publicerad 2013-07-22 15:09:02 i Allmänt,

 
 
 
Jag är tillbaka!
 
Förra veckan var ganska jobbig. Jag hade noll motivation till det mesta och det var första veckan tillbaka på jobb och det var svårt att hitta tillbaka till mina gamla rutiner. 
Träningen var inte den bästa tyckte jag. Och det var svårt med maten. Sanne åt frukost hela tiden och en massa mugcakes, och jag hade noll självdisciplin. 
Jag kan tycka att det är extremt jobbigt att jag inte har någon att "fighta" med. Någon som också kanske vill gå ner i vikt någon att peppa med. Någon att träna med. Någon att nå sina mål med.
Alltså, Sanne är min största stöttpelare under denna resan! Hon är den bästa människan jag vet och som får mig att ge lite till fast jag tror att jag inte kan.
Förra veckan var det ganska jobbigt och speciellt när jag kände mig så omotiverad. Det kändes som om jag aldrig kommer klara att nå mina mål.
 
Men efter en dålig vecka kommer en bra!
 
Idag vaknade jag utvilad halv nio och kände att nu jävlar! Skit i förra veckan, den är ju ändå borta. Så satsa nu istället!
 
Så efter tre koppar kaffe så begav jag mig ut på en löptur! Planen var 5km, men alltså värmen tog död på mig. Det var det värsta jag varit med om i slutet! I början sprang jag i skuggan så det var okej, men när det bara var sol så dog jag. Men det blev 3.6km i allafall, det är bättre än inget! 
Efter en kort kisspaus hemma så begav jag mig direkt till gymmet för att fortsätta träna!
Jag började träningspasset med tabata-intervaller på crosstrainern med 16 i motstånd. SINNES. Jag ska alltid göra tabata-intervaller på crosstrainern från och med nu!! Bästa!!
Sen hade jag ett jobbigt benpassa eftersom benen redan var så darriga efter löpningen och intervallerna på crosstrainern! Och sen avslutade jag med tabata på crosstrainern igen denna gången på 15 i motstånd.
Jag kunde inte böja mig ner och knyta mina skor eftersom mina ben bara vek sig för att de var så darriga!!
Då vet man (jag) att man (jag) har haft ett ASBRA PASS!!!!!
 
När jag kom hem så var det back to life back to reality och dags att bryta fastan med kokosgröt och en kopp MBC-kaffe och en massa vatten! 
Sen har jag suttit i soffan i en timme för att försöka få igång datorn, vilket jag lyckades med precis när jag tänkte ge upp. Det tog alltså liiiiite mer än en timme för mig att få i gång den, jippy!!!
 
Sen har jag lyssnat på Maria Svelands sommarprat som var så himla bra, hjärtskärande och otroligt viktigt! Alla borde lyssna!!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen, för idag ska jag ha jouren på jobb och börjar 18.00 och slutar 12.00 imorgon!
 
 
Och ja: jag citerar Eminem i rubriken!
 

18/7

Publicerad 2013-07-18 20:09:24 i Allmänt,

Hej på er! Idag ringde min väckarklocka 05.07 och då var det dags att gå till gymmet. Jag skulle ALDRIG kunna tro någonsin att mitt liv skulle se ut såhär. Att jag FRIVILLIGT går upp vid fem för att kunna träna, ALDRIG. Alltså detta är tjejen som under mellanstadiet fick gå på extra gympa i skolan tillsammans med andra barn som lärarna ansåg var tjocka och rörde sig för lite. Vi fick träna på att bära vår kroppsvikt genom att hänga från ribban, heter det ribban? Förstår ni vad jag menar? ALLTSÅ DET ÄR SÅ SJUKT. Att någon utsätter ett barn för något sådant. Och jag fick alltid träna på att göra kullerbytta eftersom jag aldrig kunde göra det, jag kan fortfarande inte göra det. Eller jag har inte testat. Men iallafall idag ca 13 år senare går jag frivilligt upp vid fem för att träna. Det känns så jävla bra! Även om jag inte var där en timme så var jag iallafall och tränade. Idag blev det ett ryggpass. Och jag längtar tills imorgon när jag har tänkt träna axlar! Idag har jag jobbat 10-18. När jag kom hem så tänkte jag göra piroger. Men när degen bråkade med mig så blev jag matt och sket i att göra piroger, istället blev det typ köttfärsgratäng på brödbotten...haha. Men det blev gott ändå! Nu ska jag göra en massa matlådor till mig och Sanne, sen tänkte jag gå ut på en promenad!

Bröstmos.

Publicerad 2013-07-16 09:13:52 i Allmänt,

Hej! Idag är det min första arbetsdag efter semestern! Jag börjar 18.00 och har jouren. Men innan dess ska jag åka och träffa en av mina bästa vänner som jag inte har träffat på länge. Strax efter sju så var jag på gymmet idag, och sprang som uppvärmning istället för min favorit. Det är sjukt irriterande att springa när jag tappar byxorna hela tiden, jag kan inte fokusera på något annat än de jävla byxorna som bara glider längre och längre ner. Men det är väl ett positivt tecken att tappa byxorna? Efter min dåliga uppvärmning bestämde jag mig för att det skulle bli ett bröstpass idag. Jag har träningsvärk i mina biceps sedan igår och under många bröstövningar använder man ju biceps också. Alltså P U H vad jag är trött i armar och bröst. Jag kunde knappt ta i balsam i mitt hår innan pga tröttheten i mina muskler!!! Sinnes! Nu ska jag klä på mig och packa min nattväska till jobb! Vi hörs!

Dagens motivation!

Publicerad 2013-07-15 20:35:54 i Allmänt,

 
 
Denna bilden är från början av förra sommaren.
 
Här är jag och min bror för ganska exakt en månad sedan.
 
Klart det händer grejer! Jag kämpar varje dag för att nå mina mål.Vilket jag också tycker syns! Eller vad säger ni?
För ett år sedan var jag glad över att jag hade gått ner i vikt och så mådde jag mycket bättre. Jag började ta hand om min kropp helt enkelt! Idag har jag gått ner ca 10kg sen den översta bilden, och mår otroligt bra eftersom jag fortsätter att ta hand om min kropp och mitt självmående. Det ger mig så himla mycket inspiration och motivation att fortsätta kämpa mot nya mål när jag ser på gamla bilder.
PUSS.
 
 

Dagens träning:

Publicerad 2013-07-15 20:24:59 i Allmänt,

 
 
 
Hallå!
 
Jag kom faktiskt iväg till gymmet!
Jag tvättade till 12.00, och när jag var klar kände jag mig inte hungrig så jag stack och tränade istället för att äta.
Idag blev det armslakt som Sanne hade sagt.
Jag kände idag att det var dags att ta träningen till en ny nivå och körde fler repitioner än vad jag brukar på alla övningar. Och så delade jag upp det att jag ena varvet fokuserade på triceps och andra på biceps och körde då lite fler repitioner på just den muskelgruppen jag valde att fokusera på!
Ett riktigt bra pass och jag är väldigt nöjd!
När jag kom hem efter träning och handling så bröt jag min fasta ca 14.30 med lite kokosgröt och ett ägg. (jag var inte speciellt hungrig, OBS svälter ej mig själv!)
 
Sanne har fått igång den ena datorn (jippy!) Vi får se hur länge den håller! 
 
Jag vet att ni har saknat en bild på mig från omklädningsrummet på gymmet, så varsegod här är dagens!
Allt är konstigt nog från Nike förutom sport-bh:n som är från rönisch, intressant va?
 
 

God morgon.

Publicerad 2013-07-15 09:06:33 i Allmänt,

Hej på er! Nu har vi inga fungerande datorer i detta hemmet så jag har inte orkat blogga från min telefon. Och dessutom har det hänt saker heeeela helgen! Men ingen träning! Eller jo i fredags tränade vi. Vi skulle ut och springa och då tyckte Sanne att vi skulle springa tabata-intervaller. Jag har aldrig gjort det innan så jag tyckte att det skulle bli väldigt kul! Vi sprang en kilometer som uppvärmning. Sen körde vi tabata. Alltså herrejäääääävlar vad jobbigt!! Jag var helt slut!! Roligt men dödsjobbigt! Sen avslutade vi med tabata-intervaller i planka..det brände som bara den i magen alltså. Helt sinnes! Lördag och söndag har jag inte tränat utan låtit mina muskler vila och hittat på en massa annat skoj! Min semester är alltså över nu men jag är ledig på mitt schema idag och börjar jobba imorgon. Jag har en liten mjukstart denna och nästa vecka! Just nu dricker jag kaffe och håller på att tvätta. Jag ska snart bege mig till gymmet!

Dance (crosstrain) our tears away. MVH ROLIG.

Publicerad 2013-07-11 13:31:10 i Allmänt,

 
 
 
Det var visst bara min trogna läsare och mamma som ville vinna en proteinbar! Och självklart gissade hon rätt: intervaller på crosstrainern!
Jag trodde att ni kände till mina träningsrutiner nu?
 
Jag kom ut på en liten löprunda igår fast jag hade vilodag. Man kan ju säga att jag körde aktiv vila, haha.
Alltså jag blir så förvånad över mig själv och mina insatser HELA TIDEN, alltså igår när jag sprang och runkeeper rösten säger att mitt tempo är 06.30. Jag får nästan gåshud! Det kanske inte säger er något, men när jag började springa så brukade jag ligga vid 8.något. Och när jag sprang vårruset sa min tjej till mig att jag skulle ligga runt 07.30 för att klara 5km under 40 min som var mitt mål då! Så igår när jag sprang mina 3km så låg jag på ett 06.30 tempo hela tiden! Det är underbart att se sina framsteg! Framförallt så ger det mig så mycket energi och självförtroende!
 
Idag har jag också bara kört cardio!
Det blev en timme på crosstrainern, alltså det är den bästa terapin för mig. Stå där i en timme och kötta, och må så himla bra. Jag älskar det! Det är för mig det bästa sättet att rensa tankarna!
En gång när jag hade min timmes terapi på crosstrainern så kom jag ihåg en gång på högstadiet att vi skulle räkna ut vårat BMI (alla i klassen) och jag ljög om min vikt för jag visste att mitt BMI (som förövrigt är världens sjukaste grej, jag hatar bmi!!!!) skulle "visa" att jag hade fetma. Men istället så blev det "bara" överviktig. DETTA ÄR SÅ SJUKT!!! varför i helvete ska man räkna ut sitt bmi i skolan? Snacka om vikthets!!!! Jag blir lika jävla arg varjegång jag tänker på det.
 
Jaja, sen avslutade jag med 15 miuters rask promenad på löpbandet för att väcka min fötter som kändes som två stenar :)
 
Kanske blir det mer träning idag, vem vet!
 

Jag kan, DU KAN.

Publicerad 2013-07-10 10:12:19 i Allmänt,

 
 
Hej på er!
 
Idag vaknade jag strax innan åtta, men kände mig absolut inte utvilad och väldigt stel i kroppen. Jag bestämde mig för att lyssna på min trött kropp och har sovit lite i soffan sedan dess. Väldigt skönt och antagligen precis vad jag behövde!
 
Jag kom ut och sprang i Måndagskväll! Jag tänkte först springa intervaller på kyrkogårdarna vid mig, men när jag började springa så kändes det så himla skönt. Så jag bestämde mig för att springa på och det blev 5km istället. Det var längesedan jag sprang en längre sträcka. Den sista tiden har jag "bara" sprungit max 3km eller intervaller.  Så det var verkligen dags att springa lite längre! Och jag blev så förvånad över mig själv och min kondition över att jag orkade springa 5km trots ett uppehåll. (Alltså min hjärna tror att jag fortfarande väger ca 130kg och tränar typ aldrig och har noll kondition) Det är dessa tankar jag vill ifrån! Det är så himla svårt och jobbigt! Att hela tiden tänka: jag kan inte istället för JAG KAN. För jag kan! Jag tränar regelbundet, tar hand om min fina kropp. Nu måste jag bara fokusera på mitt tänkande: JAG KAN, JAG KLARAR DET. Kom igen positivt tänkande, nedvärdera aldrig dig själv eller din kropp! NI KLARAR DET!!!
 
Igår var det ännu en svettfest på gymmet! Såklart att det blir så när det är så himla varmt! Men jag svettas ca som en gris alltid på gymmet ändå. 
Uppvärming: gissa!! Den som gissar rätt får en hemmagjord proteinbar nästa gång vi ses! (OBS på riktigt!!)
Sen köttade jag rygg! Alltså ett av de bästa ryggpassen jag någonsin haft!
De senaste gångerna har jag hoppat över enarms hantelrodd på ryggpassen och gjort en annan övning istället, så igår när jag skulle göra den övningen (som var en av mina favoriter förr) så var jag tvungen att gå från 10kg hanteln till 9kg. Fyfan. Igår var den övningen ett helvete att ta sig igenom. Jag grät nog lite. Men samtidigt så kändes det bättre än någonsin, som att jag hade fått in tekniken lite bättre än sist!
 
Vi hörs ikväll igen!
 
(eftersom jag ej kan ladda upp några bilder  på denna stenåldersdator som bara fungerar ibland så får ni hänga på min instagram istället! Secondnightout heter jag där! Puss) (Och som vanligt förlåt för stavfel eller om något ser konstigt ut, tangentbordet är konstigt!)

Ny vecka, nya mål. LETS DO THIS.

Publicerad 2013-07-08 11:22:47 i Allmänt,

 
 
 
 
 
Hej på er!
 
Jag går in på min sista semestervecka, men jag är inte bitter för det! snarare tvärtom, det ska bli skönt att jobba lite igen! Och dessutom så är mitt jobb sså himla bra och jag är ledig lite då och då!
 
Denna veckan börjar allvaret igen när det gäller min kost. På semestern blir det som det blir, jag åt inte direkt strikt LCHF och åt mycket mejeriprodukter. Men idag börjar mejerifri och strikt LCHF igen. I allafall fram tills den sista Augusti. Sen får vi se vad som händer. Mitt mål är att jag väger under 100 då. Jag behöver all pepp jag kan få! Det betyder att jag måste jobba extra hårt, vilket jag är beredd på.  JAG SKA KÖTTA OCH KLARA DET.
 
Imorse hade jag svettfest på gymmet, alltså det var helt sjukt hur mycket jag svettasdes? 
Jag körde 15 min intervaller på crosstrainern först och sen fokuserade jag på hastighet på löpbandet i 20 min. Målet är att orka springa långt på 9.0. Jag m å s t e löpträna mer! Jag VILL löpträna mer! Och sen hade jag ett tungt och ännu mer svettigt axelpass! 
Jag funderar på om jag ska ut och springa ikväll när värmen har lagt sig lite, KOM IGEN EMELIE KLART DU SKA UT OCH SPRINGA. HITTA MOTIVATIONEN!! (hjälp!)
 
Jag ska ner i tvättstugan en sista gång sen ska jag till stranden med min mamma. Jag funderar på om jag vågar ha på mig mina träningsshorts? Vågar jag? KOM IGEN EMELIE. 
 

Sol och träning.

Publicerad 2013-07-06 11:14:36 i Allmänt,

 
 
Idag vaknade jag innan min väckarklocka  dvs vid halv åtta och kände mig utvilad. Sen satte jag på kaffe och drack en kopp innan gymmet. Alltså att börja morgonen med en kaffe <3 
Idag invigde jag mina träningsshorts på gymmet, jag kände mig väldigt naken och obekväm. 
Det är verligen något jag måste träna på, att känna mig bekväm i. Det är ju ganska konstigt för jag kan ha på mig en bikini och känna mig hyfsat bekväm, men shortsen tar imot lite.
 
Idag körde jag intervaller på crosstrainern, såklart! Sen körde jag bröst och mage! Jag hade inte riktigt räknat med att man (jag) blir så svettig om knäna? Så jag halkade runt på mattan när jag skulle ändra ställning från planka/armhävningar/situps med viktskiva, haha det måste sett roligt ut!
 
Det är så jävla frustrerande att skriva på denna datorn, så jag orkar inte skriva mer. Dessutom har jag bråttom som vanligt. Idag ska vi till Landskrona och dricka vin i solen hela dagen!
 
 

Hejhej!

Publicerad 2013-07-05 22:31:18 i Allmänt,

 
 
Hej på er!
 
Jag har varit i Hamburg några dagar och hälsat på min släkt där. Det är alltid skönt att komma bort lite och umgås med folk man tycker mycket om! Men samtidigt är det alltid lika skönt att komma hem igen. Jag var faktiskt ute och sprang när jag var i Hamburg, ingen lång runda men en behaglig!
 
 
Idag har jag haft en mysig dag tillsammans med min tjej som har varit ledig.
Vi började dagen med ett långt och jobbigt benpass på gymmet! Alltså jag vet att detta låter sjukt men jag älskar crosstrainern! Idag fick jag rysningar på uppvärmningen pga gillar den så mycket.......helt sjukt!
 
Sen åkte vi till LCHFbutiken i Aröv och åt lunch där. Jag åt dagens LCHFpaj som var Kyckling-tacopaj! Den var mycket god! 
Senn åkte vi till Biblioteket oh lånade böcker som vi skulle läsa i solen som aldrig riktigt kom fram. Så vi åkte hem istället och fikade innan vi gjorde pizza till kvällsmat.
 
Alla datorer i detta hem har gått/går sönder så det är jobbigt att blogga, och jag kan inte lägga upp några bilder heller. Och vissa tangenter är sega så förlåt om det ser konstigt ut.
 
Nu ska denna trötta tjej gå och lägga sig!
Vi hörs.

Om

Min profilbild

Emelie heter jag. Jag är en träningsglad tjej som bor i Ängelholm med min stora kärlek och vår katt. Jag har varit överviktigt hela mitt liv och satsar nu på en hälsosammare livsstil, där jag trivs med mig själv och min kropp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela