emeliesform.blogg.se

Måndag: bästa dagen på hela veckan!

Publicerad 2014-09-29 18:07:54 i Smoothie, Träning, Träningskläder, lyckorus, träningsglädje,

Hej på er! Jag har återhämtat mig någorlunda. Eller ja, jag vaknade imorse med en känsla i hela kroppen. En känsla som jag känt så många gånger förr. Jag längtade nämligen efter ett träningspass. Jag begav mig mot gymmet med ett leende på läpparna! Efter 30 min terapi på crossen så körde jag ett ryggpass med fokus på marklyft! Jag har kört extremt många marklyft idag! Jag vill få in en bra teknik så det är bara att köra känner jag. Och nu har jag en massa härliga blåmärken på benen! 
Och efteråt: detta lyckorus! Jag älskar att träna och jag mår så bra av det! Det är så svårt att förstå att jag i perioder inte vill träna. För när jag väl hittar glöden igen så undrar jag varför jag haft ett uppehåll. Träningen gör mig hel på något sätt. Den gör mig starkare psykiskt och fysiskt! Jag tränar för att jag mår bra av det, och jag älskar det! Denna veckan tänkte jag träna sånt jag tycker om, kravlöst och rolig träning helt enkelt. Jag känner också att det är roligt i köket igen. Och jag hoppas på en fantastisk höst på gymmet och i köket med fantastisk mat! När jag kom hem idag gjorde jag en supersmooothie på: blåbär, macapulver, chiafrön, bladspenat, banan och mandelmjölk! 

Uppochner.

Publicerad 2014-09-17 14:37:29 i Allmänt,

Hej på er! Sorry för dålig uppdatering. Men jag jobbar nonstop just nu. Och jag har ingen motivation till att gå upp fem eller sju för att träna. Min bästa väns liv har vänta upp och ner. Så mina tankar är bara hos henne just nu. Och matinspiraton ska vi inte ens prata om. Idag åt jag en lchf-äppelkaka till frukost och en marabou chokladkaka till lunch. Så ligger det till just nu. Jag återkommer  snart. Kärlek till er!

Godmorgon!

Publicerad 2014-09-10 08:52:59 i Allmänt, Träning, träningsglädje,

En liten läxa till mig själv: fokusera mer på hållningen och spänn coren så att det inte ser ut såhär: 
 Japp, var på gymmet 05.30 och rev av ett axel/bröst/tricepspass. Försöker hitta träningsflowet och måste säga att jag är nära! 

It seems like once again you've had to greet me with goodbye.

Publicerad 2014-09-09 21:14:03 i Allmänt, Glutenfritt, LCHF, Smoothie, Träning, Träningskläder, träningsglädje, vegetariskt,

Hej på er! Idag ringde mitt alarm halv sju, trots att jag var ledig. Jag hörde hur regnet utanför öste ner, så jag stängde av alarmet och somnade om. Sen vaknade jag utvilad strax efter åtta istället. Sen gick jag och tränade. Typ världens svettigaste pass på crossen? 
Tog ut mig på all ork i hela kroppen och var kräkfärdig efteråt! Men mycket glad, det var ett skönt och behövligt rensa-tankarnapass! Sen kom jag hem och gjorde mig en smoothie och en ostpanerad omelett. Minns ej när jag åt det senast. Gott!
Och till kvällsmat blev det:
Pizza! Testade ett nytt recept på botten idag, den var ganska god! Men jag har inte hittat det perfekta receptet än. Nu ska jag bädda ner mig i sängen och ska sova. Så jag kommer upp imorgonbitti och hinner träna innan jobb. Sov gott alla fina!

Måndagspepp!

Publicerad 2014-09-08 12:52:01 i Allmänt, Träning, Träningskläder, lyckorus, träningsglädje,

Hej på er! Jag ber om ursäkt för uppehållet här. Jag var sjuk störredelen av förra veckan.  Så första september (också känt för att vara den stora "omstarten") fick vänta. Hösten är min favoritårstid. Jag älskar när allt skiftar färg och löven blåser omkring på marken. För mig är det också lättare med rutiner på hösten. Efter att inte ha tränat på en vecka eller ja..nästan två. För veckan innan det så ville jag inte träna. Knäppt, jag har aldrig känt så..eller jo för många år sedan. Jaja slut på tjatet. I söndags kom jag och Sanne ut på en lång och svettig promenad. Vi landade nästan på 10km. Jag hade en massa energi och sprang som vanligt i alla backar. Ett säkert tecken på att jag mår bra igen! 
Glad, lite tramsig och en massa energi! Idag ringde alarmet strax innan halv sju. Och jag var extremt pepp på gymmet. Jag hoppade i nya träningskläder och skuttade glatt iväg. Idag blev det rygg och biceps från träningschemat. Jag älskar marklyft! Jag gjorde några extra och la till extra vikter. Jag slog helt enkelt pb i marklyft! Fast jag är fortfarande i nybörjarstadiet och försöker få en bra teknik. 
Jag var ensam större delen av träningspasset, så jäkla gött! Ensam på gymmet, nya träningskläder och personbästa i marklyft! En sjukt bra start på veckan! 

Om

Min profilbild

Emelie heter jag. Jag är en träningsglad tjej som bor i Ängelholm med min stora kärlek och vår katt. Jag har varit överviktigt hela mitt liv och satsar nu på en hälsosammare livsstil, där jag trivs med mig själv och min kropp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela