emeliesform.blogg.se

I'll be fine.

Publicerad 2014-10-22 10:03:47 i Träning, lyckorus,

Dagens träningspass kommer inte gå till världshistorien som det bästa passet någonsin. Snarare tvärtom. Inget hängde ihop idag, det huvudet ville orkade inte kroppen osv. Jag fick lassa av rejält med vikter på alla övningar. Men så är det ibland. Jag kom inte iväg till gymmet igår eller i måndags. Så dagens ganska dåliga passa känns faktiskt bra ändå. Dessutom är jag trött och darrig så någonting har gått bra. Hur gick det med förra veckans utmaning? Dvs 4 träningspass? Det gick bra. Jag kom iväg alla gånger,  och jag har faktiskt lite träningsvärk i baksida lår från torsdagens benpass(!!!!) men det är inte så farligt som det var i helgen. Denna vecka har jag som utmaning att komma ut och springa! Alltså jag har inte sprungit sen vårruset tror jag. Så jag måste erkänna att tanken på att springa ger mig lite ångest. Men det handlar inte om att jag ska ut och springa 5k bara sådär. Utan känna efter och ta det lugnt. Lyssna på kroppen. Och skulle jag klara 1km så är det svinbra!  Skulle jag inte göra det så är det också bra! För i vilket fall som helst så har jag övervunnit mot ångesten (att ta mig ut på en löptur). Jag tycker att det känns jobbigt. Men jag vet att det kommer kännas så jävla gött efteråt! Jag återkommer säkert med en roman om min löptur senare i veckan, haha. 
Denna bilden är efter söndagens träning när jag kände ett lyckorus genom hela träningspasset. Till skillnad från idag, men så är det ibland. Det är inte alltid träningsglädje rakt igenom. 

Onsdagslyft!

Publicerad 2014-10-15 16:26:16 i Smoothie, Träning, Träningskläder, lyckorus, träningsglädje,

Hej på er! Idag har jag varit ledig, så himla skönt att ladda på med lite energi efter en massa jobb!  Jag startade dagen med ett rygg/axelpass på gymmet! Rygg= en massa marklyft! Jag testade mixat grepp på marklyften idag. Eller ja jag gjorde det sist också. Jag måste säga att mixat grepp känns sjukt bra! Jag känner mig starkare och känner av det mer i ryggen. När jag kom hem gjorde jag en god smoothie! (Visst var det längesedan jag skrev om smoothies här!) 
Den innehåller bla: blåbär, citron, grapefrukt, bladspenat och macapulver. Supersmarrigt! Jag skulle gått ut på en lång promenad nu på eftermiddagen men så blev det inte. Så nu ligger jag i soffan och tar det lugnt innan jag ska ställa mig och laga mat.
Vi hörs! OBS träningspass 2 av 4 avklarat. Det känns bra! 

Veckans mål!

Publicerad 2014-10-13 13:22:18 i Träning, Träningskläder, lyckorus, träningsglädje,

Idag såg jag till att jag skulle få enligt mig den bästa starten på denna nya vecka. Och ni vet vad det är va? Ja, precis! Med träning! Alarmet ringde vid sju och strax där efter var jag på gymmet. Ganska trött måste jag erkänna. Men jag tog mig dit istället för att somna om! Men som vanligt vaknar en till liv efter ett tag. Jag tränade bröst idag! Och marklyft, vill som sagt få till ett perfekt marklyft inom snar framtid! 
 Jag har ett mål denna veckan när det kommer till träningen. Jag vill träna minst fyra gånger. Jag har tid till det så därför tycker jag att det är ett rimligt mål! Har du något mål denna veckan? 

Årets bästa månad är här.

Publicerad 2014-10-01 08:41:14 i Träning, glutenfriarecept, lyckorus, träningsglädje,

Jag skulle gå upp och gå en morgonpromenad idag. Men eftersom jag har sovit väldigt oroligt inatt och inte så mycket, så valde jag att ligga kvar i sängen den timmen istället och sova lite till. Dock vet jag inte om den timme gjorde det bättre eller sämre. Haha. Igår när jag var på gymmet kände jag mig som en maskin.  Jag har så mycket energi efter dessa veckor med vila. Jag kände mig helt CRAZY på crossen. En halvtimme där på kändes som en sekund och jag köttade och var så snabb att jag var rädd för att den skulle gå sönder. Haha alltså. Men så jäkla gött med en massa energi. Sen körde jag axlar och triceps. Och trotts att jag inte tränat på ett tag och inte varit så snäll mot min kropp så belönade den mig snabbt. Axlarna ploppade snabbt upp och var med under hela passet. Jag blev glad och lovade min kropp att jag ska ta hand om den. 
Sen kom jag hem och åt frukost strax efter två. Ja jag vet att det är sent. Men jag var helt enkelt inte hungrig innan dess. Jag gjorde en mejerifri yoghurt eller en smoothie bowl kan vi kalla det. Jag mixade fryst banan, blåbär, mandelmjölk och lite vaniljpulver till en krämig konsistens. Till det hade jag hemmagjord granola som jag gjorde häromkvällen. I min granola hade jag: hackade hasselnötter, kokosflingor, qinoapuffar och bovetepuffar. Jag la alla ingredienserna i en bunke, i men vaniljpulver och agave sirap. Blanda allt. Lägg på en plåt och in i ugnen på 100-150 grader. Rör om efter att tag och ta ut plåten när granolan har fått en fin färg. Klart! 
Så himmelskt gott! Nu ska jag iväg och äta frukost med en vän och sedan är det dags för nästan 24 timmar på jobb!

Om

Min profilbild

Emelie heter jag. Jag är en träningsglad tjej som bor i Ängelholm med min stora kärlek och vår katt. Jag har varit överviktigt hela mitt liv och satsar nu på en hälsosammare livsstil, där jag trivs med mig själv och min kropp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela