emeliesform.blogg.se

Seg dag, träning och Hamburg.

Publicerad 2013-06-30 21:01:47 i Allmänt,

Hej! Snart är helgen slut och jag går in på min tredje semestervecka! Tidigt imorgonbitti åker jag till min pappa i Hamburg, och kommer hem på torsdagkväll. Jag har givetvis packat ner pulsklockan och löpskorna, eftersom jag inte vill att det ska gå för många dagar mellan träningen. Igår var en fin dag med fina vänner och min mamma. Vi började dagen med en god champagnefrukost innan vi begav oss mot regnbågsparaden! Trots ösregn var det en fin parad! Idag har vi legat i soffan större delen av dagen. Mysigt och välbehövligt! Men vi har även varit på gymmet och tränat! Oftast när man är som tröttast och verkligen känner att man inte orkar träna så behöver man verkligen komma iväg en liten stund. Jag mådde så bra efter dagens kvällspass på gymmet! Jag behövde verkligen komma iväg och röra på mig! Nu ska jag packa det sista innan det är läggdags! Tåget går 7.44 från Köpenhamn imorgon så jag ska upp tidigt! Vi hörs i veckan :)

Ny frisyr.

Publicerad 2013-06-28 10:13:05 i Allmänt,

 
 
Jag har så svårt att hitta en frisör jag tycker om. Igår när jag skulle klippa mig fick jag en jättetrevlig frisör. Jag gav hen fria händer med lite önskemål. Det blev en halvlång page och jag trivs jättebra i min nya frisyr.
Men för ca ett år sedan började jag med no poo (balsammetoden) Och mitt hår har blivit så mycket bättre utan schampoo.  Alltså verkligen jättebra!
Men igår när jag klippte mig, så huxflux innan jag fattade något så sprayade min frisör en massa mousse i mitt hår (som garanterat inte är no poo-vänliga).
Så idag när jag skulle duscha fick jag först tvätta mitt hår med schampoo :( och sen med mitt tvättbalsam.
och nu är mitt hår katastrof igen! :( Det ser hemskt ut! Man skulle inte kunna tro att jag klippte mig igår.
 
 
Det syns lite att det är helt frissigt och konstigt. Så himla synd att hen inte frågade först om det var okej med moussen.
 
Nu ska jag iväg till Landskrona och luncha med en kompis!
Ikväll tänkte jag och min tjej åka över till köpenhamn dricka öl och kanske lyssna på Editors som spelar på tivolit.
 
Och imorgon är det champangefrukost som gäller innan regnbågsparaden, jippy! :)
 

Positivt tänkande=super krafter!

Publicerad 2013-06-27 12:49:52 i Allmänt,

 
 
Hej!
 
Idag sov jag till 09.00 och var stressad för att jag sov för länge....jag är extremt bra på att ha semester känner jag!
 
Efter en kopp kaffe var jag på gymmet! Idag invigde jag mitt nya linne som jag fick av min mamma igår, och har seriöst drömt att jag tränar i det hela natten..
 
Idag har jag kört rygg/bröst! Jag fick höja vikt på nästan alla övningar! Det är säkert tack vare linnet! Jag kände mig snygg idag på gymmet (varför vill man vara snygg på gymmet? jag är ju där för att träna inte vinna någon tävling i snyggaste outfiten) och det gjorde att jag kände mig mer självsäker! Självsäker på gymmet= tänja på gränserna och bli superstark! Jag lovar att det är så! Har du en bra dag, mår superbra och känner dig självsäker så blir din träning tio gånger bättre! det är mitt bästa tips! Att alltid gå in i allt med positivt tänkande! 
 
Jag vet inte om jag gillar att träna ensam eller i sällskap. Det är nog lite från dag till dag. Idag kändes det bra att vara ensam samtidigt som det hade varit kul om någon hade varit med mig och peppat mig och sagt att kom igen Emelie du klarar en gång till!
 
Om en timme ska jag vara hos frisören. Jag vet som vanligt inte hur jag ska klippa mig, jag brukar ge ganska fria händer. Men en sak är säkert, mitt hår börjar fastna i mina armhålor det är ett säkert tecken för mig att det är dags att kapa av en bit! Till alla er med långt hår: Hur i helvete klarar ni av det? Fastnar inte ni överallt med det? Det är fuskigt i så fall!
 
 

ATT JAG ALDRIG LÄR MIG.

Publicerad 2013-06-27 11:41:58 i Allmänt,

 
 
 
 
Emelie du behöver inte längre alltid ta den största storleken!!!!!!!!
Detta är så svårt att vänja sig vid, automatiskt tar jag en xl utan att prova. 
Linnet sitter bra annars, men hänger som påsar under armarna.
 
Nu ska jag duscha, vi hörst strax igen!
 

Pigg trots lite sömn!

Publicerad 2013-06-26 10:47:18 i Allmänt,

 
 
 
Hej på er!
 
Jag har varit uppe sedan 07.00, efter en natt med ca noll sömn. Ni vet när man bara ligger och vrider på sig i sängen och det känns som om man aldrig kommer att kunna sova? en sådan natt har jag haft! Senast jag kollade på klockan var hon nästan 02.00...Men jag kände mig pigg och utvilad vid sju tydligen!
 
Efter en kopp kaffe var jag på gymmet!
Jag körde kondition och mage idag!
40 min crosstrainer 15 min på löpbandet och 15 min magövningar!
Ett bra pass, jag var dygnsur när jag kom ut i regnet efteråt!
Men jag tror att jag följer med min tjej ikväll om hon ska träna. Jag kände inte riktigt att jag gav allt nämligen.
 
Idag ska jag gå på stan med min mamma. Sen tänkte jag ta med mig henne till LCHF-butiken i Arlöv, såg nämligen att det hade chokladbiskvier idag och jag vet att min mamma älskar det!
 
 
Nej nu ska jag dricka upp min celsius sen ska jag hoppa in i duschen!

Jag älskar att träna axlar, skulle kunna göra det varje dag!

Publicerad 2013-06-25 20:23:52 i Allmänt,

 
 
Alltså träningsvärken jag har i framsida lår sedan gårdagens benpass är det sjukaste jag varit med om på läääääänge! Varje steg är ett helvete, men så jävla gött!
 
När min tjej kom hem vid halv sex så drack vi kaffe och celsius (hehe dubbel energi!!) och åt proteinbars. Sen begav vi oss mot gymmet!
Min uppvarmning bestod av 30 min på crosstrainern, alltså jag verkligen köttade och gav allt jag hade! Jag var så nöjd efteråt och kände mig så himla duktig, bra jobbat Emelie! 
Sen körde jag min favorit nämligen axlar! Fast det vet ni väl vid det här laget! Jag kan inte riktigt förklara varför jag gillar att träna axlar så mycket. Kanske för att det är så roliga övningar? 
Vad gillar ni att träna mest?
 
 
Nu ska jag se hur det går för kvällsmaten i ugnen! Nu blev det kvällsmat så sent igen fast att jag inte gillar det. Men jag har ju semester, då blir det ju som det blir ;)
 

Periodisk fasta vs småäta?

Publicerad 2013-06-25 13:03:25 i Allmänt,

 
 
 
 
Något jag har lagt märke till under periodisk fasta och de gånger jag inte fastar, är att om jag äter sent på kvällen dvs vid 20.00-21.00. Då vaknar jag ofta hungrig eller blir hungrig jättetidigt. Men om jag fastar och äter senast 18.00-19.30 så blir jag inte alls lika snabbt hungrig. Och speciellt om jag har småätit en massa nötter eller annat kvällen innan, så vaknar jag svinhungrig dagen efter. Jag försöker verkligen att undvika att småäta, men det är svårt ibland. Speciellt när min tjej gärna äter något på kvällen, då är det jättesvårt att låta bli när det finns framför mig. Jag vet att det inte kanske är så optimalt att småäta när jag försöker gå ner i vikt. 
Min tjej är världens bästa, hon peppar mig otoroligt mycket, samtidigt som hon pushar mig när jag verkligen behöver det! Jag är så otroligt tacksam över att jag har henne med mig när det gäller träning och kost. 
 
 
Jag skulle gärna vilja hjälpa någon. En som behöver bli pushad. Det skulle vara så himla roligt att hjälpa till. Och kanske att någon hjälper mig att sluta småäta, tänk på dina mål! Eller som idag, att någon pushar mig till att gå ut och gå mellan tvättomgångarna istället för att bara sitta inne. Det skulle vara guld värt!
 
Nu ska jag fixa dagens första mål, då jag börjar bli lite hungrig!
 

Nya mål, nya krafter!

Publicerad 2013-06-24 23:12:25 i Allmänt,

 
 
 
Alltså när jag har varit slarvig med maten, och ska "börja om" igen efteråt. Då är jag så jävla pepp! Det ger mig så stor motivation att börja om, nya mål, nya krafter! Jag får sådan kämparglöd att jag blir lite förvånad över mig själv, det är så himla kul!
 
När jag kom till gymmet idag, var jag så pepp! Jag klarar vad som helst! Jag har ett mål som jag ska kämpa för att uppnå.
Jag körde 20 min intervaller på löpbandet som uppvärmning, sen hade jag nog det bästa benpasset på länge!
De där tre dagarna med vila gav mig verkligen en massa energi idag! 
 
Nu blev det bara ett kort tråkigt inlägg, men jag är så trött och ska gå och lägga mig nu!
 
Vi hörs imorgon!

Update.

Publicerad 2013-06-24 15:29:28 i Allmänt,

 
 
Hej!
 
Jag har varit borta några dagar, druckit en massa vin och matat min stackars kropp med lite skit.
 
Jag har saknat mitt gym otroligt mycket under dessa tre träningsfria dagar.
 
Så nu ska jag iväg och svettas som aldrig förr på gymmet!
 
Vi hörs ikväll igen!
 

Utmana mig!

Publicerad 2013-06-20 12:01:08 i Allmänt,

 
 
Nu är mina fröknäcke klara och jag tänkte bege mig ut i solen! 
 
Men jag skulle vilja ha lite hjälp av er!
 
Jag älskar utmaningar! Och jag vill att ni ger mig en riktigt bra träningsutmaning!
 
Tex: gör plankan sammanlagt 10 min under en vecka, 3km under 20 min osv. Fattar ni?
 
Kom igen nu, ge mig något riktigt jobbigt! :)

Puss på er!

Publicerad 2013-06-20 09:56:38 i Allmänt,

 
 
Godmorgon!
 
Vad roligt att det är så många ny som läser! Vilka är ni? Det värmer i hjärtat att ni har hittat hit och vill läsa!
 
Idag begav jag mig ut för att springa min morgonrunda! Idag hade jag kollat upp en sträcka på 2km, jag utmanade ju mig själv att försöka klara det under 15 min igår. Och jag kände mig så peppad imorse av er! Av alla nya som läser och er som har hängt med sen innan! Så det kändes så himla bra idag när jag sprang, hela tiden! Och jag klarade mina 2km på 13.41, wiho!!!
 
Sen begav jag mig direkt till gymmet för att kötta Axlar, biceps och triceps! Ett riktigt bra pass! Jag försökte tänka hela tiden att jag ser stark ut och vips så var jag jättestark och höjde vikterna på vissa övningar!
 
Nu ska jag dricka upp min celsius, sen ska jag baka en massa fröknäcke inför midsommar imorgon!
 
Vi hörs sen!
 

Morgonlöp pt.3

Publicerad 2013-06-19 10:29:49 i Allmänt,

 
 
God morgon!
 
Imorse gick jag till pildammarna för att springa. Idag hade jag satt upp ett mål: 2 km under 15 minuter. 
Jag vill gärna testa army fitness (jag älskar utmaningar, och detta är verkligen en stor utmaning fysiskt och psykiskt) mer info hittar du här!
Och för att göra army fitness måste du kunna springa 2 km under 15 min.
OBS jag önskar mig 6 veckors army fitness i present!! 
Jag sprang 2km på exakt 15 min, men jag kände mig ganska omotiverad idag och tror att jag kan springa det snabbare!
 
Idag hade jag hoppats på att inviga min nya bikinitop mellan tvättomgångarna men det ser inte riktigt ut som om solen vill komma fram?
Förra året köpte jag mig min första bikini någonsin, men mina bröst har blivit ganska mycket mindre sedan dess..så överdelen passade inte längre så jag fick köpa en ny.
 
Ikväll när min tjej har slutat jobba ska vi till gymmet! Jag har inte varit på gymmet sedan i lördags! OMG! Känns som typ månader! Det ska bli så skönt att få lytfa en massa tunga vikter! Jag längtar verkligen efter kvällens rygg och axelpass!
 
 

Storleken har ingen betydelse?

Publicerad 2013-06-18 14:53:36 i Allmänt,

 
 
Idag tänkte jag vara så ärlig och rak jag bara kan mot er.
Denna bloggen ska inte bara handla om min träning som den gjort ett tag nu.
Egentligen vill jag fokusera på något annat, något jag tycker är fruktansvärt viktigt: nämligen vårt tankesätt.
Vad vi tänker har större inverkan på oss än vad vi tror. Jag vill att denna bloggen ska handla om ett positivt tänkande kring mat, träning och kroppen.
Jag tycker att det är jättesvårt. Jag tänker inte ljuga, det är ofta jag speglar mig och allt jag ser är hur jag har sett ut, dvs 21kg tyngre. Ibland gråter jag framför spegeln för jag tycker att jag ser "tjock" ut. Jag har valross lår stora och feta. Alla dessa negativa tankar gör mig GALEN. Varför tänker jag så? Varför känner jag så? Vad får mig att känna mig så tjock? Vems ideal bygger allt på?
Jag 2010, jag var inte som störst här.
 
Jag vill bort från dessa tankar. Jag jobbar hårt på att utplåna dessa tankar. Jag är en självsäker tjej, jag tror på mig själv! Fyfan vad snygga lår jag har, trots celluiter och annat! 
Jag är grym! Jag tränar hårt för att nå mina mål. Jag tränar hårt för att få ett starkare psyke. Jag vill och jag kan förändra mitt tankesätt. 
 
 
Jag testa ett par träningsshorts på rean idag. Först tyckte jag att det var jobbigt att spegla mig själv, men sen tänkte jag: JAG KAN FAN VISST HA ETT PAR SHORTS PÅ MIG. Jag trivs i min kropp. Verkligen, jag gör det!
Om någon skulle tycka att jag inte kan ha shorts på mig? Varför? Och inte fan bryr jag mig pga någon stackare orkar lägga sin negativa energi på mig och min kropp? Det är MIN KROPP OCH JAG ÄLSKAR DEN.
 
Förr alltså innan jag började med LCHF och träning så kunde jag bara handla på de stora storlekarna dvs 48-56. Jag hade 54 i det mesta eller xxl. Ibland att jag kunde få på mig xl. Idag testade jag ett par shorts som min har varit min tjejs men som är för stora för henne nu. De är i strl 40 och de passade mig! Jag blev så glad att jag började gråta lite. Varför? Varför är vi så fixerade vid siffrorna i våra kläder? Varför är vi så fixerade över hur mycket vi väger?
Jag köpte ett par jeans för knappt en månad sen för jag kände mig äntligen någorlunda bekväm i det. Vilken storlek har de? jo strl 50. Helt sjukt det där med storlekarna. Jag har alltså ett par shorts i strl 40 som passar och ett par jeans i strl 50 som också passar??? 
strl 40 vs 50
 

Jag vill alltså förmedla en positiv syn här. En positiv syn på min egen kropp som kanske kan hjälpa er att få en positiv syn på er kropp om ni inte redan har det. Jag vill förmedla glädje till träning inte att det är något måste. Man ska må bra i det man gör.
 
Sen kanske ni tycker att jag gör fel när jag skriver om viktnedgång samtidigt som jag skriver att jag älskar min kropp som den är. Men såhär är det jag väger över 100kg och det vill jag absolut inte göra. Men jag vill samtidigt inte heller väga 60kg. Jag vill bara se och framförallt känna mig "hälsosam". Vad det nu innebär.
 
Jag hoppas att ni förstår vad jag menar. Ta hand om er!
 

Semester och en löptur.

Publicerad 2013-06-17 19:37:34 i Allmänt,

 
 
Hej på er!
 
Nu har jag officiellt semster! 
Det firade jag med en löptur imorse. Så himla skönt det var! Jag bestämde mig för att försöka springa så´mycket som möjligt på semestern. Börja varje morgon med en löptur kanske? Alltså inga långa löppass utan ett kort och avslappnat pass.
Jag har tänkt träna så mycket jag kan och känner för på semestern, gärna många långpass. Men jag vill inte stressa över träningen, utan jag vill att det ska kännas bra och roligt.
 
Idag är jag extrem trött och tänker inte skriva så mycket mer.
Imorgon ska jag följa med min mamma till handkirurgen och vara med som stöd när hon ska operera sitt finger, som hon bröt för två veckor sedan när vi sprang. Hoppas att det går bra!
 
 

Mejerifrukost.

Publicerad 2013-06-15 09:50:11 i Allmänt,

 
God morgon!
 
Solen skiner och det är mitt sista arbetspass innan fyra veckors semester! Ursäkta tjatet men det ska bli så skönt!
 
Idag var jag på gymmet vid åtta. Idag var det ett ryggpass som väntade på mig! Och när jag tyckte att jag hade mycket tid kvar så körde jag några axelövningar eftersom jag älskar det. Och så avslutade jag med en massa magövningar eftersom jag inte har någon träningsvärk sen igår.
 
När jag kom hem så hade min tjej fixat frukost till mig:
Turkisk youghurt med vanilj och jordgubbar! Så fruktansvärt gott! 
Men eftersom min mage inte är van vid mejerier så har jag ont i magen nu. Men det är värt det för det är så gott!
 
Nu har jag bråttom som vanligt! Jag ska jobba dygn/jour och när jag slutar imorgon kl 12.00 så ska jag åka hem till min mamma och fira min bror som fyller år, fira min semester och fira att min syster slutat nian osv!
 
 
 

Fredag, träna och jobba.

Publicerad 2013-06-14 10:12:40 i Allmänt,

 
 
 
 
Två arbetspass kvar, sen är det 4 veckorssemester som väntar. TVÅ långa pass. Kvällspass idag och jouren imorgon. Sen kommer semstern!! Jag ska bara njuta på min semester dvs träna hela tiden!! Jobba med mig själv och min kropp. Rensa mina tankar, rensa min kropp.
 
Igår kom jag aldrig iväg och träna, jag ville bara ligga kvar i sängen. Jag tänkte att på semestern så har jag ju all tid i världen till träning, jag tar igen det då. Men sen kände jag ånger hela dagen för att jag inte tränade. Jag vill ju forma min kropp, jag vill ju att det ska hända saker, jag vill se en förändring. Men inget händer om du skiter i att träna. Det blir ingen förändring! Skiter du i träningen en gång blir det lätt två gånger..tre gånger osv. Samma sak när det gäller "okej jag tar en kaka idag bara" sen sitter du där och äter kakor varjedag och mår dålig över din vikt. Detta var jag förr, men inte längre! Det är jag så otroligt glad och tacksam över! Jag vet om att det är svårt att bryta och börja om. det gäller att hitta det där som får dig att VILJA förändra.
 
Så idag var jag på gymmet strax efter åtta! 10 min uppvärmning på crosstrainern. Jag körde intervaller på uppvärmingen som alltid. Sen stod bröst och mage på träningsschemat. Det var riktigt tungt och jobbigt att träna bröst idag. Svetten sprutade och alla vikter kändes extremt tunga. Jag är glad att jag började min fredag med ett svettigt pass på gymmet!
 
 
 

Intervallträning.

Publicerad 2013-06-12 10:33:03 i Allmänt,

 
Godmorgon på er!
 
Igår var alltså en låååång dag! Jag var på möte på morgonen ju och där bjöds det på tårta! Jag tackade snällt nej och var löjligt glad över att jag hade mitt "fuck suguar"-armband på mig!
 
Efter ett tag på mötet kom vi in på samtalsämnet fasta. Det var någon som hade sett denna dokumentär och blivit fascinerad av ämnet. (tips! se den!) Jag kör ju mycket periodisk fasta, men brukar inte direkt prata om det om ingen frågar. Så det var väldigt kul att först sitta och lyssna på deras hetsiga disskusion kring ämnet och allas olika åsikter. Och när någon säger " Man kan ju inte ha någon ork om man fastar." "Det går ju inte att träna tungt på fastande mage." Så måste jag ju lägga mig i. Jag tränar tungt på fastande mage! En gång tex så hade jag fastat i 24 timmar och gick och tränade innan jag åt, då lyfte jag TUNGA vikter. Det gick hur bra som helst! Jag SPRANG milen på fastande mage! Sen är det klart att alla kroppar fungerar olika, detta passar mig men kanske inte passar någon annan. Och ätardagar som också nämns i dokumentären är inget jag tror på. Att totalt balla ur en dag och äta en massa skit, och en fasta måste skada kroppen. Och om man då har tryckt i sig en massa socker på sin ätardag och sen ska fasta? OMG suget måste ju vara outhärdligt, då socker fungerar som en drog.
En fråga jag fick igår när vi pratade om fasta var "Svimmar du inte när du fastar pga blodsockret?"...............................................jag orkar inte ens svara.
 
Jaja nog om det! Igår när jag kom hem på kvällen, så hade jag ju lovat mig själv att jag skulle iväg och träna! Och självklart gjorde jag det! Även om det tog emot liiiiiite efter fem min i soffan. Men som alltid så är jag glad att jag kom iväg till gymmet trots allt!
Det blev ett benpass igår! Benen var som spagetti när jag skulle gå hem, bästa känslan! Och jag trodde att jag inte skulle kunna gå idag. 
Men när jag vaknade imorse så var mina ben oförskämt pigga?
Så jag bestämde mig för en löprunda imorse!
Det blev 5km intrevallpass med löpningsteknik/snabbhet.
Ena intervallen blev kötta i hundranittio så långt jag orkade och lite jogg efter det för att varva ner och andra intervallen blev löpteknik/ springa på tå.  Så lätt jag kände mig när jag sprang på tå? Jag är oehört nöjd med min insatts idag! En av de bästa löprundorna i år! 
 
Nu ska jag hoppa in i duschen! Sen ska jag hänga i solen med min kompis Anna!
 
OBS roligt att det är så många nya som läser! Hoppas ni stannar kvar! Det är så peppande för mig! Och det ger mig så mycket kraft att bara köra på! Ni är guld värda!

Kokosgröt.

Publicerad 2013-06-11 06:16:14 i Allmänt,

 
 
Godmorgon!
 
Medans jag är påväg till jobb så tränkte jag dela med mig av min favoritfrukost!
Det blir ingen frukost för mig idag utan en massa fasta! Jag ska på möten och utbildning och av andra erfarenheter så kommer det bara serveras vitt bröd och kakor,  dvs döden! Så jag tror att det blir en lång fasta för mig. men det gör inget!
 
 
 
I min kokosgröt för 2 personer:
 
Knäck 4 ägg i en kastrull.
Häll i 2 dl kokosmjölk, 1 skopa proteinpulver (det är givetvis upp till var och en om man vill ha proteinpulver i!)
2 msk kokosmjöl och lite vaniljpulver.
Blanda allt i kastrullen till den blir "grötig"
 
Sen är det bara att servera med lite kanel på och frusna bär!
 
Superlätt och supergott!
 
 

Proteinbar.

Publicerad 2013-06-10 19:42:36 i Allmänt,

 
 
Här kommer recptet min min proteinbar:
 
Blanda 1 skopa Vaniljvassle med 2 matskedar kako. Se till att det är fint fördelat!
Häll i 1 matsked smält kokosolja ( jag hade kokosolja med smak!) och 2 teskedar kokosmjölk samt 1 tesked vaniljpulver.
Blanda ihop allt till en "gegga". Lägg sedan ut smeten på lite plastfolie och forma det till en "bar".
Lägg sedan i den i kylen i 30 min!
 
Det blir supergott! En sats blir lite liten, så gör dubbel!
 
Just nu har jag en sats i kylen med hackade jordnötter i, mums!
 
 
Berätta gärna vad ni tycker, om ni testar! 

Ny vecka, nya krafter!

Publicerad 2013-06-10 15:18:45 i Allmänt,

 
 
Hej!
 
Detta är min sista arbetsvecka, sen går jag på 4 veckors semester! S Å J Ä V L A skönt det ska bli! 
 
Idag var jag har jag och min tjej tränat tillsammans. Det blev biceps, triceps och axlar! Jag höjde vikten på väldigt många övningar idag! Jag älskar när jag märker att jag blir starkare! Det är så motiverande, det får mig att kämpa lite till!
Jag trivs så bra med mitt träningsupplägg just nu, dvs tränar 5-6 dagar i veckan och lite mer kondition än vad jag gjorde innan!
Förra veckan körde jag ingen periodisk fasta. Utan jag åt som jag ville helt enkelt. Men jag tänkte gå tillbaka till periodisk fasta denna veckan! Jag trivs mer med det! Jag är konstant hungrig om jag äter frukost eller sent på kvällen. Fördelen med fastan är att jag snabbare känner mig mätt. Och att INTE småäta.
 
Imorgon kommer bli en lååååång dag. Först ska jag in på APTmöte på jobb imorgonbitti sen ska jag iväg direkt på en utbildning efter det och kommer hem vid halv sex på ikvällen igen. Då tänkte jag tvinga mig iväg och träna för jag vet hur skönt det kommer kännas efteråt! Det är oftast när man är som tröttast man behöver det mest! (hehe ska försöka tänka så imorgonkväll)
 
Och jag lägger inte upp något träningschema denna veckan för jag tar en dag i taget, och gör vad jag känner för!
Nu ska jag se om min hemmagjorda proteinbar får godkänt! I såfall lägger jag upp receptet i veckan!
 

En massa träning.

Publicerad 2013-06-08 12:36:12 i Allmänt,

 
 
Hej på er!
 
Hur har ni haft det sen sist? Jag har haft det bra, jag har vatt ledig och tränat på! Men att få tiden att räcka till med bloggen kan vara svårt ibland! 
 
Vad har jag gjort sen sist?
 
I onsdags så jobbade jag och sen åkte jag direkt till en student och drack vin istället för att träna. En mycket fin kväll med mycket fina människor!
 
I torsdags hade jag och min tjej en 2km utmaning på gymmet som jag hade längtat efter! Det var så himla kul!
Jag började med 2 km rodd. Eftersom jag hatar rodden så mycket så ville jag bara ha det överstökat! Mitt mål var att klara 2km under 10 min vilket jag klarade! Jag tänkte mest på min mamma som ÄÄÄÄÄÄÄLSKAR rodden och det gav mig lite kraft!
Sen valde jag 2km löpning! Mitt mål var att klara det på under 15 min men jag klarade det på 15.10. Hade jag inte gått i början så hade jag nog klarat det!
Efter löpningen så var det dags för 2km på crosstrainern! Jag köttade på som fan och klarade 2km på ca 16min. Vilket var mycket bättre än vad jag hade trott!
Sen avslutade jag med 2km cykling. Och det tog typ 6min. 
En väldigt rolig utmaning som jag vill göra om snart, fast längre distans då! 
 
Igår tog jag tåget tidigt på morgonen (08.00) till kävlinge för jag hade bestämt med min mamma att vi skulle ut och springa! Uppvärmingen var upp och ner från backen från helvetet! Men det var kul! Sen började vi springa i en skog. Det kändes så bra igår och benen kändes lååååånga och lätta. Men vi hann inte springa så länge. För efter några minuter snubblar min mamma över en rot, och hennes lillfinger såg väldigt konstigt ut. Så istället spenderade vi heeeeeela dagen igår på akuten. Och det visade sig att min mamma har brutit fingret rakt av. Så hon blev gipasad och en operation väntar henne nästa vecka :( Stackars mamma, hon hade verkligen maximal otur!
 
Idag vaknade jag utvilad vid halv nio! Så skönt! Så strax efter nio var jag och min tjej på gymmet och tränade våra favortgrupper! Kan ni gissa vad? Bröst och rygg! Det var ett väldigt kort men inensivt och svettigt pass! (Vi ville hem och hinna lösa melodikrysset mvh två pensionärer)
Nu ska vi iväg till LCHFbutiken i arlöv och testa deras mjukglass! Och ikväll ska vi iväg till Landskrona på middag!
Vi hörs!

Överskottsenergi och MMsports.

Publicerad 2013-06-04 14:29:47 i Allmänt,

 
 
 
Hej!
 
 
Jag blir så rastlös när jag är ledig. Jag kan inte riktigt slappna av och vill göra saker hela tiden.
Och eftersom jag tränade imorse så har dagen gått extremt långsamt.
 
IWn gick bra! Jag var svettigast av alla som vanligt, haha. Efteråt gjorde jag lite plankor! Jag har som mål denna vecka att klara plankan i en minut. Vi får se hur det går.
När jag var påväg hem så kände jag mig inte riktigt klar. Jag har så mycket energi över.
Jag hoppas verkligen att min tjej vill typ ut och springa när hon kommer hem från jobbet. Jag måste göra nått mer idag. Eller är det någon annan som är sugen? Skicka ett sms i såfall! Jag är redo anytime :)
 
Annars har jag vatt i stan en stund och köpt en studentpresent tills imorgon. Och så var jag i MMsports nya butik som öppnade här i Malmö idag. Jag beställer alla mina saker från dem. Roligt att de ha öppnat en butik här och skönt att jag bara kan springa ner dit om jag behöver nytt proteinpulver tex.
 
Jaha, vad ska jag göra nu? Baka kanske?
 
 

Chokladkross med hallon.

Publicerad 2013-06-03 21:01:40 i Allmänt,

 
 
Hej!
 
Meningen var att jag skulle komma iväg och träna biceps och triceps igår. Men när min väckarklocka ringde vid sju kändes min kropp som en stor tegelsten. Jag valde att somna om och sova två timmar till innan det var dags för mig att jobba dygn. Det är väldigt viktigt att lyssna på sin kropp!
 
Idag känner jag mig piggare igen! Och när jag kom hem så begav jag mig till gymmet och tränade bisceps, triceps och axlar. Jag sprang idag som uppvärmning istället för crosstrainern, det kändes så lätt och roligt idag! Och dessutom så sprang jag på 10.5 och kände mig supersnabb!
 
Här kommer mina träningsplaner:
 
Måndag: Biceps,Triceps och Axlar.
 
Tisdag:  Jag har anmält mig på ett pass 45min IW imorgonbitti kl 08.00
 
Onsdag: Vila. Jag ska jobba och sen ska jag på student.
 
Torsdag: Som jag längtar tills på Torsdag! Då ska jag och min köra en rolig utmaning på gymmet! Vi ska köra en viss distans på varje konditionsmaskin. ( Rodd, Crosstrainern, Löpbandet och Cyckel) Hur kul kommer inte detta att bli?
 
Fredag, Lördag och Söndag har jag inte riktigt bestämmt mig för än. Det blir vad jag känner för just då!
 
 
Nu sitter jag i soffan med en skål gojs som jag har mixat ihop, ( hallon, mörk choklad, mandelmjöl,
kokosmjölk och lite proteinpulver) och väntar på att min tjej ska sluta och komma hem!
 
 

We made it all this way.

Publicerad 2013-06-01 10:55:26 i Allmänt,

 
 
 
Hej!
 
Igår var det löpträning på schemat. Jag och min tjej hade bestämmt oss för att springa till pildammarna och leta upp en backe och köra backintervaller. Alltså denna staden är så platt? Det är nästan omöjligt att hitta en backe.
Fyfan vad jobbigt det är att springa när det är så varmt! Och vi glömde såklart att ta med oss vatten..
Lyckan när vi hittade en backe i skuggan! Det var riktigt roligt och jobbigt att springa i backar! Det vill jag göra om snart igen!
 
 
Idag har jag tränat ben! Puh jag vet inte varför jag alltid planerar flera benpass på raken? I torsdags var det ju 60 min crosstrainer igår sprang vi i backar och idag ett benpass. Mina lår är SÅ TRÖTTA. 
Det känns som om det var längesedan jag tränade ben? Jaja, ett bra pass iaf!
 
Invigde en ny tröja på gymmet idag, fast att jag inte sprang!
 
Nu ska jag iväg och jobba! Hoppas att ni har en fin helg!

Om

Min profilbild

Emelie heter jag. Jag är en träningsglad tjej som bor i Ängelholm med min stora kärlek och vår katt. Jag har varit överviktigt hela mitt liv och satsar nu på en hälsosammare livsstil, där jag trivs med mig själv och min kropp.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela