emeliesform.blogg.se

Ett skepp kommer lastat med legday och kesoplättar!

Publicerad 2014-08-23 14:07:14 i Allmänt, Träning, Träningskläder, lyckorus,

Hej på er! Vilken skön lördagsförmiddag jag har haft. Vaknade strax innan nio. Kände mig lite trött och inte helt utvilad. Men jag känner min kropp väldigt bra. Så istället för att somna om och stanna hemma medans Sanne skulle till gymmet och sedan vara trött/seg och gnällig hela dagen eftersom jag inte tränat. Så gick jag upp och följde med henne till gymmet. Idag var det ett benpass som stod på schemat. Jag har en extrem hatkärlek till benträning. Det är oftast roliga övningar, men det är extremt jobbigt. Alltså verkligen extremt jobbigt!  Jag fick gå bredbent i trapporna ner från gymmet samtidigt som jag höll mig hårt i räcket med båda händerna..hehe. 
Trött i benen påväg hem från gymmet. När vi kom hem kände jag för en riktig lyxfrukost. Så jag ställde mig och fixade lite kesoplättar med grädde och bär. Samtidigt som vi löste melodikrysset såklart! 
En härlig start på denna lördagen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Emelie heter jag. Jag är en träningsglad tjej som bor i Ängelholm med min stora kärlek och vår katt. Jag har varit överviktigt hela mitt liv och satsar nu på en hälsosammare livsstil, där jag trivs med mig själv och min kropp.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela